Lesions vigilant metro L3 estació Paral·lel

Un vigilant de metro ha resultat ferit lleu a l’estació de Paral·lel de la Línia 3, quan mirava d’aturar un grup de joves que han accedit al suburbà sense validar el bitllet. Segons la versió de TMB, s’ha produït un forcejament entre un d’aquests nois i el vigilant, i l’últim ha caigut contra les escales mecàniques i s’ha colpejat de manera “fortuïta” al cap. Un segon agent de seguretat ha retingut l’agressor i l’ha posat a disposició dels Mossos.

Els fets s’han produït a les sis del matí d’aquest dijous. El vigilant ferit ha estat atès a un centre sanitari, on li han donat l’alta perquè les lesions no eren de gravetat. TMB ha presentat una denúncia administrativa contra l’usuari per frau i resistència a la inspecció. Segons els Mossos d’Esquadra l’agent lesionat de moment no ha presentat denúncia.

L’estació de Paral·lel, un punt negre per als agents de seguretat

Justament l’estació de Paral·lel és un dels punts negres de la xarxa de metro, on els agents de seguretat han patit diverses agressions. El novembre passat, un vigilant va ser apunyalat en aquesta parada i un any abans, l’octubre del 2018, un altre treballador de seguretat va ser apunyalat després d’intervenir en una baralla