Una persona ha resultat ferida com a conseqüència d’un robatori amb violència. Els fets han passat entre les onze i les dotze de dijous a la nit a via Laietana, a Ciutat Vella. La víctima va ser traslladada a un hospital i la investigació està oberta, informen els Mossos d’Esquadra. La persona està greu per l’apunyalament, però la seva vida no corre perill, segons ha avançat la Cadena Ser.

Per aquests fets, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella amb la col·laboració d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona han detinguts dues persones: una dona de 16 anys i un home de 19 anys. Segons informa la policia, se’ls ha intervingut un rellotge i els diners en efectiu producte del robatori.

Robatori violent al Born

D’altra banda, els Mossos de la mateixa comissaria han detingut, a les 01:15 h de la matinada, un menor per un presumpte robatori violent al Born. Segons informa la policia, han estat alertats d’una baralla al passeig del Born i, en arribar al lloc dels fets, se’ls ha adreçat un menor amb lesions lleus d’arma blanca. Manifestava que havia estat objecte d’un robatori violent. Els agents han localitzat aprop al presumpte agressor, han vist com llençava el ganivet i l’han detingut.

D’altra banda, en la mateixa nit, a Nou Barris, un home ha mort després rebre una ganivetada arran d’una baralla.