Genèrica Mossos

Un incident amb armes de foc ha acabat amb una persona ferida i en estat crític a Sant Adrià de Besòs. En concret, al carrer de Tarragona de Sant Adrià de Besòs. Segons ha avançat el digital Elcaso.cat i ha pogut confirmar betevé, el tiroteig va succeir cap a les 0.40 h d’aquest divendres.

La policia catalana ha obert una investigació i, segons explica, es treballa amb diverses hipòtesis. El digital afegeix, no obstant, que l’enfrontament podria estar relacionat amb una baralla entre famílies. De moment, no hi ha hagut cap detenció.

La víctima està ingressada a l’Hospital de Can Ruti i, segons ‘El País’, és Valentín Moreno, un home condemnat a 8 anys d’internament en un centre de menor per un crim de l’any 2000. Moreno i altres joves van acabar amb la vida d’un altre noi a qui van apallissar a la Vila Olímpica.

Al setembre ja s’hi van produir dos tirotejos

No és la primera vegada que succeeixen incidents amb pistoles en aquest municipi. Al setembre se’n van registrar dos amb pocs dies de diferència: el primer, el 8 de setembre, va acabar amb una persona ferida al braç i el segon, el dia 12, no va deixar ferits, però es van localitzar diversos casquets de bala a terra. 

Més enllà d’aquesta zona de Sant Adrià de Besòs, a Barcelona ciutat, la darrera baralla amb trets va ser el 16 d’octubre a Nou Barris, quan cinc persones es van esbatussar al passeig d’Urrutia i una d’elles va disparar sense que hi hagués ferits. Pocs dies abans, el 4 d’octubre, també hi va haver trets al barri de Santa Caterina. Els fets aleshores van passar a la plaça de la Llana i, com a resultat, hi va haver tres detinguts i un ferit de bala al peu.