Imatge de Mossos d'Esquadra

Un home ha resultat ferit greu aquest dimecres, a la una de la matinada, després de ser apunyalat. Tal com ha avançat ‘SER Catalunya’ i ha confirmat betevé, els fets es van produir arran d’una forta baralla entre dues persones al carrer de Pamplona, al districte de Sant Martí. La víctima ha estat traslladada a l’hospital en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida.

Pocs minuts abans de les quatre de la tarda, un home s’ha presentat a  la comissaria de Sant Martí i ha dit ser-ne l’agressor. Els Mossos d’Esquadra estan verificant la seva història abans de procedir a la detenció.

Quarta baralla amb violència en tres dies

Aquest fet se suma als dos apunyalaments que van tenir lloc aquest dilluns i dimarts, respectivament. El primer va tenir lloc al barri de la Ribera i un home va resultar ferit de gravetat, tot i que la seva vida no perilla.

Set hores més tard va haver un altre apunyalament a la plaça de Pau Vila, a la Barceloneta. En aquest cas, els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte agressor. El dimarts al migdia, un equip de betevé també va presenciar una baralla amb violència. Un home va resultar ferit lleu.