Tria i remena entre la trentena de propostes d’activitats a fer aquest cap de setmana a Barcelona. Al darrere de cada fitxa hi trobaràs tota la informació i enllaços per ampliar-la, a més dels botons per twitejar-la, apuntar-t’hi via Facebook o col·locar-la al teu calendari de Google. També pots baixar activitats a l’agenda i, un cop la despleguis, podràs imprimir-la o enviar-te-la per correu.

A la tria d’aquest cap de setmana hi hem posat, a més de la Feria de Abril, que va arrencar divendres al Parc del Fòrum, el 18è Festival Musical Galego que organitza l’associació cultural Cova da Serpe al Parc de Sant Martí. Així que aquests dies pots triar entre el folklore i la gastronomia andaluses o gallegues sense moure’t de Barcelona.

També hi ha previstes dues fires comercials al carrer, una a l’avinguda d’Icària que impulsen els comerciants de la Vila Olímpica; i una altra al carrer de Provença, en el marc de la Festa Major de la Sagrada Família. La pluja amenaça la realització d’aquestes fires.

La Festa Major de la Sagrada Família arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana. Diumenge al matí es corre la Milla de la Sagrada Família. A Nou Barris, aquest dissabte es fa el pregó de la Festa Major de Porta, que s’allargarà tota la setmana.

L’agenda més social té dues cites importants aquest cap de setmana. Dissabte al Centre Cívic Cotxeres de Sants és la segona jornada de debats oberts [des]Banka sobre el deute financer, les inversions de la banca, els abusos bancaris, les finances ètiques… amb Miren Etxezarreta, Itziar González, Carlos Jiménez Villarejo i representants de la PAH, Estafabanca, ATTAC, etc. Diumenge al migdia, les plataformes unitàries de la salut, l’educació i la funció pública, junt amb diversos col·lectius i assemblees de barri, criden a la mobilització per aturar les retallades.