destrosses piscina UAB

(ACN) El secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, ha assegurat que el sector de l’oci nocturn veu “amb molta impotència” macrobotellots com el del campus de la UAB. “La classe política pensa que escanyant el sector de l’oci nocturn legal la gent anirà a dormir. Doncs no, busca alternatives que no poden tenir ni supervisió ni seguretat”, ha afirmat Boadas aquest diumenge al ‘Via lliure’, de RAC1. “Veiem amb impotència que nosaltres estem tancats i que no hi ha voluntat política per solucionar-ho“, ha continuat el secretari de la FECASARM, que ha recordat que com més s’han intensificat les restriccions a l’oci nocturn legal “més s’ha disparat l’il·legal”. De fet, la FECASARM augura un “caos extraordinari” per la Mercè si els locals continuen tancats.

Alerta que serà díficil que els joves tornin als locals

“Els polítics no ho han sabut veure i no hi ha hagut previsió”, ha criticat Boadas. “Ara ens trobem amb una oferta il·legal del 100 % amb botellots i festes privades, i tot, encara dins la pandèmia”, ha reblat el secretari general de la FECASARM, que també considera que serà difícil recuperar a partir d’ara tota la gent jove que ha optat per aquests botellots i festes privades com a mitjà d’oci nocturn.

Catalunya i les Balears, les úniques amb l’oci nocturn tancat

“Catalunya i les Balears quedem com les úniques comunitats autònomes amb l’oci nocturn totalment tancat. Això és totalment contraproduent i una pèrdua de competitivitat a mitjà i llarg termini”, ha afirmat Boadas, que insisteix igualment en la idoneïtat de posar en marxa un passaport de covid als locals d’oci nocturn. “Ho tenim tot preparat de fa mesos, però el govern mai ens ha escoltat. A Catalunya no s’ha mogut un dit per l’oci nocturn”, ha lamentat el secretari general de la FECASARM. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va plantejar aquesta setmana el passaport de la covid si repunten el contagis per evitar restriccions majors.