FECALON ha reclamat més seguretat als entorns dels locals d’oci nocturn, després de la mort d’un jove davant la discoteca Brisas de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona. Segons la patronal, cal reforçar la vigilància per evitar els robatoris que pateixen els clients de les discoteques de la ciutat. El secretari general de l’entitat, Fernando Martínez, ha assegurat que “és urgent i necessari el control exhaustiu de les armes blanques“.

“Tenim un problema”

Martínez admet que “tenim un problema” i apunta que els locals “han doblat el personal de seguretat“. Per això, l’entitat reclama més presència policial a les portes de les discoteques i locals d’oci nocturn. També subratlla que els atacs es produeixen a l’entorn d’aquests negocis i no a l’interior.

Oberta una investigació per esclarir les causes de la mort

La policia catalana explica en un comunitat que un avís cap a les 6 h alertava d’un home ferit al Paral·lel. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de Mossos d’Esquadra i del SEM, que ja no han pogut fer res per la vida del jove. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les causes de la mort i identificar i localitzar el presumpte autor de l’agressió.