La FAVB, que ha exercit d’acusació popular en el cas Millet, veu amb bons ulls el dictamen de la justícia. L’advocat de l’entitat, Àlex Solà, considera que la sentència “purifica i castiga l’espoli massiu del Palau” i aplaudeix que se sancioni el tràfic d’influències dels condemnats.

Solà ha recordat que els condemnats no entraran a la presó fins que la sentència sigui ferma i ha donat per fet que recorreran contra la sentència de l’Audiència. L’advocat calcula que el Suprem es pronunciarà l’any que ve, però mostra la seva preocupació pels pronunciaments erràtics del tribunal en relació amb el delicte de tràfic d’influències. En aquest sentit, l’advocat de la FAVB ha assegurat que “el motiu que ens podria portar a recórrer-hi és que detectéssim algun aspecte que ens fes dubtar si hi ha algun flanc dèbil”.

Per la seva banda, la presidenta de l’entitat veïnal, Ana Menéndez, ha destacat que se senten “raonablement satisfets” amb la sentència, tot i que demana l'”assumpció de responsabilitats polítiques per part d’algunes persones que han estat provadament condemnades per fets il·lícits”.

La FAVB ha estat present com a acusació popular del cas després de diversos entrebancs, ja que han hagut de presentar una fiança de 6.000 euros, fet que els va obligar a realitzar una campanya solidària de recaptació.

La FAVB celebra la decisió de l’Ajuntament de descartar l’hotel del Palau

La FAVB celebra que aquest proper mes de gener l’Ajuntament descartarà definitivament el projecte de l’hotel del Palau. De fet, el vicepresident de l’entitat destaca que gràcies a l’Associació de Veïns del Casc Antic van treure a la llum les suposades irregularitats en el projecte.

El vicepresident de la FAVB, Albert Recio, ha explicat el posicionament de l’entitat en una entrevista al programa ‘bàsics’