CARLOS, de Madrid 'Estamos muy contentos de estar aquí 11 años después, porque en el 2001 estuvimos aquí en el Palau Sant Jordi viendo a Madonna en la gira del Drowned World Tour, y ahora estamos otra vez aquí, felices, felices de la vida y con muchas ganas de disfrutar de ella'. JORGE, de Cuba 'Yo encantadísimo porque vengo de Cuba, soy cubano y es mi primer concierto de Madonna. Mucha ilusión, vengo en representación de todos mis amigos, que les encantaría estar aquí y bueno, va por vosotros'. ANNA i SANDRA, de Barcelona 'Estamos nerviosas no, lo siguiente. Llevamos una noche, por lo menos una amiga y yo que llevamos sin dormir. Yo no he dormido nada. Me he levantado y al mediodía hemos venido para acá. Ya estamos aquí hace rato, y nada, estamos muy emocionadas y.... Porque llevamos mucho tiempo esperando esto....'. LIDIA, de Màlaga Des de chica la descubrí porque me regalaron una cinta cuando era chiquitilla y a partir de ahí soy fan de Madonna, vaya, y siempre que puedo, casi siempre a todos los conciertos voy'.

Madonna arriba a Barcelona per presentar el seu nou disc MDNA. La cantant oferirà dos concerts, avui i demà al Palau Sant Jordi. Amb més de 50 anys i 30 d’una trajectòria plena d’èxits com ‘Vogue’ o ‘Like a Virgin’, Madonna ha venut més de 300 milions de discos i es reafirma com una de les cantants amb més èxits a les gires.

A les portes de l’estadi desenes de persones ja fa dies que dormen per aconseguir entrar els primers. La reina del pop aixeca passions i els seus fans arriben d’arreu per veure els seu nou treball en directe. La gira mundial va arrencar a Tel Aviv i ha passat per Abu-Dabhi, Istambul, Roma, Milà i Florència. Després de Barcelona, la gira continuarà per Europa on visitarà 26 ciutats i arribarà als Estats Units el setembre i abans de final d’any a Llatinoamèrica. En el concert d’aquest dimecres a la nit, amb les entrades esgotades, Madonna repassarà els grans èxits de la seva carrera i no hi faltarà el seu esperit provocador.

 

Una trentena ho ha fet a la porta 20. Són els fans que tenen una entrada VIP, que els permetrà accedir al recinte una hora abans que la resta dels assistents. Per aquests abonament han arribat a pagar fins a 300 euros. Alguns, fins i tot, és la segona nit que hi dormen i, els més devots, dijous tornaran a veure Madonna en el segon concert que farà.