SÍLVIA NAVARRO, Family Beer "Si saps fer bullir pasta, pots fer cervesa, perfectament." Cereals, llúpol, llevat i aigua, amb només aquests quatre ingredients ja es pot fer cervesa. Des de la botiga Familiy Beer ho posen fàcil, barrejant aquests elements i amb un paquet bàsic d'iniciació es pot començar el procés a casa. Això sí, cal esperar 14 dies de fermentació i es poden fer fins a cinc litres de cervesa. SÍLVIA NAVARRO, Family Beer "Com que són processos químics, naturals, has de respectar unes temperatures durant el procés i uns temps mínims, és l'únic, llavors una miqueta de paciència has de tenir." Cada vegada més, les coses fetes a mà agafen valor i torna amb força el lema "fes-ho tu mateix". SÍLVIA NAVARRO, Family Beer "Fer-te les coses de qualitat a casa, compartir-les amb els demés, potser ara ja no anem tant a restaurants, doncs, igual que t'ofereixo un bon plat si véns a sopar a casa meva, mira avui he fet una bona cervesa, és una manera de cuidar-se un i de cuidar els demés també." La cervesa que proposen és de fermentació alta, entre els 18 i 25 graus, la que es coneix com una 'ale'. Per fer cervesa 'lager', que és la convencional, es necessita espai a la nevera per als 14 dies de fermentació. A partir del mes de març s'oferiran cursos d'elaboració i tast de cerveses per conèixer-ne els diferents estils que existeixen.