Les totxanes estan trencades i l'aspecte exterior és el d'una nau abandonada, tot i estar catalogada com a bé cultural d'interès local. Per evitar que continuï degradant-se, l'Ajuntament ha decidit remodelar les façanes i les parets mitgeres de l'antiga Fàbrica Germans Climent. Una notícia que ha estat molt ben rebuda per comerciants i veïns. CONCHI, comerciant "Considero que darle su aspecto original y rehabilitarlo sería beneficioso para todos y para el barrio. Cambia mucho la imagen y no da la imagen de estar tan deteriorado." CLAUDIA, veïna "Es patrimonio histórico de Cataluña. Es veurà més maco. Ara es veu molt vell i molt destrossat." Tot i que el projecte de l'Ajuntament encara està per definir, se sap que es vol conservar la façana original de l'edifici, que data de l'any 1925, i que va quedar al descobert ara fa set anys després de fer unes obres a la zona. Alguns veïns aprofiten que hi haurà obres per fer algunes propostes a l'Ajuntament. CARMEN, veïna "A esta calle le falta luz. Lo ideal sería que fuese un local para los vecinos, o sea, que hiciesen algo de tipo social." La restauració de l'antiga Fàbrica Germans Climent forma part del Pla de remodelació de parets mitgeres, que ja ha servit per rehabilitar altres espais de la ciutat, com per exemple aquest.

L’Ajuntament vol acabar amb la imatge de nau abandonada de l’antiga Fàbrica Germans Climent i tornar-li l’aspecte original. Per aconseguir-ho, en la primera fase de la intervenció ja s’han retirat tots els revestiments afegits a les façanes. Es tractava d’avaluar l’estat de conservació de l’edifici.

Ara començarà la restauració d’una de les parts de la façana que va quedar al descobert fa set anys, després de l’enderroc d’una de les naus que hi havia adossades. La Fàbrica Germans Climent va ser construïda per l’arquitecte Modest Feu i Estrada l’any 1925. És d’estil noucentista i està considerada bé cultural d’interès local.