L'Eva és aficionada a la fotografia i una de les participants de la primera edició de l'Objectiu Barcelona, un projecte que vol retratar la ciutat a través de les càmeres de 200 ciutadants anònims. EVA VIDAL participant "Tenir un espai una mica on compartir amb altra gent també interessada en la fotografia, reflexions sobre la fotografia, sobre la ciutat... Una mica veure des del principi tota aquesta gent que tutelava els projectes, la construcció del projecte, la definició del tema i tot el procés fins al resultat final" El projecte es va dur a terme de febrer a juny a 12 centres cívics de la ciutat amb classes teòriques i pràctiques i finalitza ara amb una exposició col·lectiva a la Virreina on es poden veure més de 500 fotografies dels alumnes. SAMUEL ARANDA organitzador d'Objectiu BCN "Una gran història amb moltes petites històries dins, que fos com una gran bossa que tu quan obres puguis treure els carmels de dins i anar saborejant un per un" L'exposició es pot visitar a partir de demà a la Virreina i a partir de gener als diferents centres cívics i diverses parades del metro. Les imatges també se cediran a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Músics al carrer, desnonaments, mercats, horts urbans, treballadors, turistes… Són alguns dels temes triats pels 200 participants d’Objectiu BCN. Retratem la ciutatEl projecte es va dur a terme a 12 centres cívics dels 10 districtes de la ciutat de febrer a juny i els alumnes van rebre classes teòriques i pràctiques del fotoperiodista Samuel Aranda, també organitzador d’Objectiu BCN, i diversos professionals nacionals i internacionals.

El resultat es pot veure en una exposició col·lectiva amb més de 500 fotografies dels participants a la Virreina del 4 de desembre al 25 de gener. De gener a març es podran veure les imatges a diferents centres cívics de la ciutat i del 16 de desembre a principis de febrer a 13 estacions de metro. Les imatges se cediran en dipòsit a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Objectiu BCN també va oferir sessions magistrals obertes al públic al Museu del Disseny i la Fabra i Coats Fàbrica de Creació, on es va conèixer la feina i el treball de diversos fotògrafs de l’Agència Magnum.