L'edició d'enguany de la Fira Expohogar aposta per la funcionalitat i el reciclatge. Un bon exemple són aquests quadres de cartró, que en un moment de necessitat es poden convertir en cadires. Altres novetats: taps per cobrir les llaunes de refresc, punts de llibre amb imatges en tres dimensions o telèfons amagats en capses. A part dels objectes curiosos, Expohogar recull les tendències que es portaran en decoració aquesta tardor-hivern. Si es vol tenir una casa decorada amb les últimes tendències, prengueu nota. El que també està de moda es decorar la llar amb records de viatges. El romanticisme també serà tendència aquesta tardor, sobretot, els motius francesos. Un dels moments de l'any en què més es decora la casa és per Nadal. Per això moltes marques han fet les seves propostes nadalenques. Si volen ser originals el dia de Nadal, col·loquin a la taula aquestes espelmes en forma de galet. L'edició d'enguany, la número 43, té previst acollir a 8.000 professionals del petit i mitjà comerç. Ells seran els encarregats de portar aquestes novetats als establiments.

Aquest any la trobada compta amb 110 expositors i va dirigida fonamentalment als professionals i propietaris de tendes, distribuidors majoristes i establiments multiproducte.

A més, com ja s’ha fet a les darreres convocatòries, a Expohogar es promocionen els productes Made in Cire, les creacions realitzades als tallers de les presons catalanes pels reclusos en procés de reinserció. Aquesta edició han participat en la iniciativa els dissenyadors Antonio Miró, Gerard Moliné i l’empresa Mates.