Pastissos amb motius nadalencs o un naixement fet de galetes són algunes de les propostes més creatives de la fira. Amb 120 expositors i prop de 8.000 visitants durant la primera jornada, el BCN and Cake ha superat les expectatives. ANABEL LÓPEZ, organitzadora de BCN and Cake "La gent s'està aficionant i buscava un lloc en común on poder comprar gadgets de cuina, apuntar-se a cursos i aprendre tècniques innovadores. Pensavem que al gent vindria perquè hi ha molta afició pèro ens ha sorprès l'exit." La gran afluència de públic al matí, però, ha provocat el col·lapse. SERENA CANTIERI "Cap a tres quarts d'onze han tancat la porta perquè han dit que la sala ja estava plena i que no hi cabia més gent. Hem hagut d'esperar quatre hores per poder entrar." L'afició per la rebosteria d'origen anglosaxó creix cada vegada més a casa nostra. MIREIA GENER, I love cookies "Es un boom, està molt de moda, tothom vol fer cursos, aprendre." CAROLINA VÁLEZ, Marti SA "Yo empezaría con los fondants de colores, los rodillos, de colores con las formas básicas y con eso ya puedes empezar a hacer cositas básicas. " MARIA JOSÉ MUÑOZ "Estic aficionada als cupcakes un dia vaig començar i no vaig poder parar. Sempre havia tingut problemes amb el transprot i m'he comrpat aquest super motllo." Fins i tot la pastisseria Escribà s'apunta a la pasta de sucre i el fondant.

En els darrers any ha crescut, a casa nostra, l’afició per la rebosteria anglosaxona. I el reflex d’aquest interès són els 120 expositors que mostren, durant dos dies, els seus productes, utensilis i tècniques.

En un inici, la fira s’havia de celebrar al FAD però fa dues setmanes, l’organització va haver de canviar d’ubicació i traslladar-se al Palau de Congressos de Barcelona per poder ubicar els estands de tots els expositors i la forta demanda de públic.

Durant la primera jornada, prop de 8.000 persones han visitat la fira. Això ha provocat llargues i cues i esperes de fins a quatre hores.