Empresa abocant residus Bon Pastor

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha enxampat i identificat tres empreses i un transportista que abocaven tones de residus en un solar buit al Bon Pastor. Durant mig any i després de l’avís del personal de neteja i del districte, la policia municipal ha fet vigilància per intentar identificar-los i sancionar per l’impacte que suposava la descàrrega de les escombraries. En total, s’han retirat més de 21 tones de deixalles (21.460 quilos).

Des del mes de juliol, el serveis de neteja i el Districte de Sant Andreu havien detectat la presència reiterada de deixalles en un solar del carrer de l’Avançada, al Bon Pastor. Tal com han confirmat fonts municipals a betevé, des de l’estiu del 2021 les tres empreses i un transportista hi abocaven residus, incomplint la normativa municipal. Per això, la Guàrdia Urbana els ha denunciat.

Multa de 2.400 euros per als infractors

Tots quatre infractors hauran de pagar una multa de 2.400 euros per, entre altres motius, possibles danys en el medi ambient. La policia municipal ha aconseguit identificar-los després de mesos d’actuacions i vigilància a la zona.