examen matematiques socials selectivitat 2023

Tal com ha passat amb la prova de Fonaments de les Arts, l’examen de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials de la Selectivitat 2023 ha generat les lamentacions dels alumnes que l’han fet, fins al punt que alguns han sortit plorant de les aules. “Patètic que sortim la meitat plorant“, ha criticat una estudiant. Fins i tot a les xarxes es pot llegir un usuari qualificant l’examen com “el més difícil de tota la selectivitat històricament“.

Alguns s’han atrevit a comparar l’ambient posterior a l’examen amb un funeral. “Poques vegades he vist plorar tanta gent. S’han passat“, ha comentat una estudiant.

“S’han proposat que no entrem a la carrera?”

L’última jornada d’exàmens havia començat amb l’examen de català, molt fàcil segons la gran majoria dels estudiants, però amb fonaments i matemàtiques ha tornat el drama general. “Les etiquetes que m’han sobrat seran per eixugar-me les llàgrimes“, ha afirmat una alumna.

Fins i tot una jove s’ha preguntat: “S’han proposat que no entrem a la carrera universitària o com va?”.

Una “obra d’art”

Però, com en tots els exàmens, hi ha a qui li ha anat bé. “He anat al tribunal a entregar l’examen i els he dit: “Quina obra d’art he fet“, ha comentat un jove.