examen historia selectivitat 2023

El segon dia de les PAU a Catalunya ha començat amb l’examen d’Història de la Selectivitat 2023, del qual molts estudiants han sortit contents, celebrant que no ha estat pas un examen gaire difícil. “Qui hagi fet l’examen d’Història: t’adoro“, ha dit una usuària en sortir de l’aula. Una idea que, d’una forma o altra, s’ha repetit en les reaccions d’altres estudiants. I un dels motius de la satisfacció general ha estat que a la prova ha entrat la Guerra Civil i la primera etapa del franquisme, opció escollida per molts examinats.

“M’està sorprenent aquesta selectivitat”

“Pixadeta a l’examen d’història, molt ‘easy’ (molt fàcil)”, ha comentat un altre alumne. També hi ha gent que es mostra sorpresa per com estan anant les proves d’enguany. “Com de malament que m’esperava Història i com de bé m’ha anat. M’està sorprenent aquesta selectivitat, la veritat“, es pot llegir en un tuit.

Franquisme i Guerra Civil al bloc 2

Els comentaris dels alumnes en sortir de l’aula és que el bloc més fàcil era el 2, relacionat amb el franquisme i la Guerra Civil. “Si has fet l’1 o el 3 ets un raret“, deia un estudiant, amb humor.

Però no ha estat alegria per a tothom

Malgrat les bones sensacions de molts alumnes, n’hi ha d’altres que no han sortit del tot contents. “M’han destrossat“, es pot llegir en un tuit. Alguns alumnes desitjaven que sortís la Transició.