examen fisica selectivitat 2023

L’examen de Física de la Selectivitat 2023 ha estat el primer en què s’han produït més queixes i laments per part dels alumnes en sortir de l’aula. Després d’una prova de castellà “fàcil” i un examen d’anglès assequible, segons molts estudiants, ha arribat el drama amb Física aquest dimecres a la tarda. “Tota la confiança que he guanyat a castellà i anglès ha estat escombrada per l’examen de Física. S’han passat“, ha comentat un alumne a les xarxes en sortir de l’aula.

“I deien que l’any passat va ser difícil…”

El cert és que són diversos els alumnes que han lamentat el nivell de dificultat de la prova. “Què fuma el que fa els exàmens de Física? I deien que l’any passat va ser difícil…”, ha lamentat un usuari.

De fet, hi ha veus que asseguren que el que ha sortit a la prova no té “res a veure” amb el que s’ha practicat segons els exàmens d’altres anys. “Quina pèrdua de temps i de tot”, lamenta una usuària.

El cert és que el 2022 l’examen ja va ser qualificat de molt complicat per molts estudiants. “Era per entrar a la NASA?”, es va arribar a preguntar un usuari.

Dificultats en altres exàmens

Alguns alumnes han tingut també dificultats puntuals no només en Física, sinó també en Llengua i Literatura Castellanes i en Llengua Estrangera.