Universitat autònoma de barcelona

La nota de tall més alta del 2019 va ser el 13,418 del doble grau de Física i Matemàtiques a la UAB. La van seguir de molt a prop, amb un 13,29 sobre 14 punts, els mateixos estudis a la Universitat de Barcelona. De fet, aquesta carrera ha encapçalat els rànquings de notes de tall, ja sigui a la UB com a la UAB, en els últims sis anys.

Altres graus que han repetit entre les cinc titulacions amb la nota de tall més alta des del 2014 han estat Filosofia, política i economia (UPF/UAB), Matemàtiques (UPC) i Medicina (UB-Clínic). En aquest gràfic interactiu podràs veure com han canviat les notes de tall més altes en els últims sis anys.

Com ha evolucionat la nota de tall de la teva titulació?

Quin grau vols estudiar el curs universitari 2020-2021 a Barcelona? Cerca’l en aquesta taula interactiva i podràs consultar-ne les notes de tall del final del procés d’inscripció des del 2014 fins al 2019. També podràs veure com d’a prop va quedar la nota de tall del 2019 respecte la nota màxima, 14 punts. A més, recollim quantes places es calcula que s’oferiran enguany les universitats més properes a la ciutat per a cada titulació.