Una estrella lluminosa de 12 puntes coronarà la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Aquest element, de set metres i mig d’amplada, serà la culminació de la segona torre més alta del temple (138 metres) i simbolitzarà la Mare de Déu com a mare de Jesús. Brillarà de dia i tindrà llum pròpia de nit. Tot i que en un inici estava previst finalitzar la torre l’any 2022, ara l’objectiu és que estigui a punt a finals del 2021.

Ara mateix, tots els nivell de la torre ja estan col·locats i ja només falta construir-hi la part final, és a dir, la corona, el fust i l’estel. Cadascuna de les 12 puntes de l’estel estaran formades per una estructura d’acer tractat, vidre texturat i un punt de llum a l’interior.

Les obres del temple es reprendran aviat. Ara bé, la pandèmia pel coronavirus ha obligat a posposar la finalització dels treballs i, de fet, no hi ha cap data concreta. Acabar el 2026 és impossible, ha dit el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps. Malgrat la caiguda dels visitants i dels ingressos, Camps garanteix que la torre de la Mare de Déu estarà a punt l’any vinent perquè es construirà gràcies als romanents.