Enguany sembla que l’estiuet de Sant Martí no serà de primera categoria. Malgrat això, no ens podem pas queixar perquè els migdies gairebé primaverals ens han acompanyat fins passada la castanyada.

Aquest cap de setmana arriba la primera onada d’aire fred de la temporada. Això vol dir que passarem de migdies de 20 ºC o més, durant els primers dies d’aquest mes de novembre, a migdies de 14 o 15 ºC, per exemple, durant el proper dilluns, dia 9. Les nits baixaran fins als 8 ºC. A més, comencem a parlar de cota de neu. Durant la jornada de diumenge estarà entorn dels 1.000 metres, dilluns podrà baixar fins als 800 metres i dimarts fins als 600. Es preveu, doncs, que pugui arribar la primera enfarinada al Montseny.

Passat el dia 10 tot sembla indicar que la temperatura no serà tan freda, malgrat que es mantindrà l’ambient d’abric. El dia de Sant Martí, quan la saviesa popular preveu temperatures agradables, s’apunta que hi podrà haver valors d’entorn als 16 ºC al migdia, més o menys com aquest diumenge.