Un escorcoll de dos agents de paisà en un cotxe al districte de Sant Martí ha permès resoldre el saqueig de sis vehicles en un pàrquing de la Barceloneta. Els dos policies van aturar un vehicle amb dos ocupants i van comprovar que tots dos tenien antecedents penals per robatoris. A l’interior del cotxe van trobar objectes diversos: una bossa de mà, claus de vehicles, un mòbil de gamma alta i altres efectes personals. Ara bé, alguns d’aquests objectes identificaven una tercera persona que no era al cotxe.

Davant d’això, els Mossos d’Esquadra van detenir els dos lladres. Després de l’arrest, l’agent operador de la sala on s’havien comunicat els fets va aconseguir localitzar la víctima del robatori. Era una dona que havia manifestat que el seu vehicle havia estat robat amb força quan era aparcat al pàrquing de la plaça de Pau Vila. El mateix dia, i en el mateix pàrquing de la Barceloneta, els lladres havien malmès i robat en cinc vehicles més.

Van utilitzar la targeta en una hamburgueseria

Un dels fets que confirmen que aquests dos lladres havien comès els saquejos és força rocambolesc: la víctima amb qui la policia va poder contactar va explicar que, amb la targeta de crèdit robada, els delinqüents van pagar en una hamburgueseria del Port Olímpic. No per casualitat, els agents que havien aturat el vehicle dels lladres van trobar restes de menjar de l’hamburgueseria en qüestió a l’interior del cotxe escorcollat.