Les classes s’inicien aquest dimecres, dia 12, i s’acceleren les feines per tenir-ho tot acabat per començar el curs. L’Escola Auditori és l’única que s’estrena a tota la ciutat. Les obres encara continuaran i aquest dilluns els operaris i les mestres treballaven sense parar. A l’exterior del recinte, es condicionen els accessos i a dins, el personal docent revisa i col·loca el material. A les escoles on no s’estan fent reformes, l’activitat també és intensa per preparar el curs i les aules per quan comencin les classes.

Il·lusió i obres a la nova Escola Auditori

Una de les cinc escoles que començarà el curs amb obres és l’Escola Auditori. És l’única que s’estrena a la ciutat i ho fa amb treballs en marxa. Malgrat això, la directora del centre, Eva Martín, destaca que podran començar les classes el dia 12 amb normalitat i que tot l’equip té “la il·lusió i empenta d’un nou projecte que comença”. Subratlla “tot el suport rebut de les famílies i el Consorci d’Educació” per posar en marxa l’escola. En aquesta centre de Sant Martí, durant les properes hores s’acabaran els accessos i també el pati.

Preparació del curs a l’Escola Pere IV

A l’Escola Pere IV no inicien el curs amb obres i en aquests dies previs poden concentrar-se en preparar el curs. Com assenyala la cap d’estudis, Sandra Debesa, són jornades “de molts nervis i il·lusió perquè tot estigui llest”. Aprofitant que encara no hi ha classes, el claustre revisa el material i les aules i prepara, calendari en mà, totes les classes i les sortides escolars.