L’increment de matriculacions a les escoles públiques de música també es deu a l’obertura aquest curs 2016-2017 del centre d’Horta-Guinardó, l’Escola Municipal de Música de Can Fargues. Ara, els equipaments es preparen per al curs vinent i per això han organitzat jornades de portes obertes, que trobareu resumides a la taula següent.

De moment, no s’ha fet públic el nombre de places disponibles però, segons l’Ajuntament, donaran a conèixer la xifra en les properes setmanes. La preinscripció es podrà fer a través de les pàgines web dels centres durant la primera quinzena del mes de maig.

El gruix d’estudiants a les escoles municipals de música són alumnes d’entre cinc i 18, més del 70 %. Concretament, aquest any n’hi ha 2.168. També hi estudien 162 persones majors de 18 anys. A més, els centres organitzen tallers per a nadons, en els quals aquest curs participen 528 infants, i tallers per a adults amb 120 persones. En els últims set anys, el nombre de matriculacions s’ha incrementat un 37 %.