Ja està en marxa l’Escola Bressol Municipal la Morera, a la Sagrera. Aquest divendres se n’ha celebrat la inauguració oficial amb una festa per a totes les famílies a la qual han assistit l’alcaldessa, Ada Colau, i la regidora del districte, Laia Ortiz.

L’escola bressol municipal número 100

L’acte era doblement important perquè, amb aquest nou equipament, la xarxa municipal d’escoles bressol arriba al centenar. En aquest sentit, Ortiz ha destacat que el col·legi és el resultat de tot el que s’ha après amb els altres i de la feina feta per tots els professionals dels diferents centres de tots els districtes. Colau ha remarcat que els infants són els futurs ciutadans de la Barcelona que des de l’Ajuntament estan construint, un lloc pacificat, més respectuós amb els qui hi viuen, i amb més possibilitats de gaudir de l’espai públic. Per això les escoles bressol de Barcelona comencen a tenir un altre enfocament més centrat en les necessitats actuals de les famílies.

esola-bressol-100

 

Pilarín Bayés il·lustra la fita

Per celebrar aquestes 100 escoles bressol municipals, l’Ajuntament va demanar a la il·lustradora Pilarín Bayés que plasmés l’essència de l’educació de zero a tres anys. Bayés ha dit que és una etapa molt important, que ha d’anar molt lligada a l’educació. L’artista ha remarcat que cal posar molta atenció als més menuts.

pilarin-bayes-dibuix-escoles-bressol-100

escoles-bressol-100-pilarin-bayes

Barcelona es confirma així com una de les ciutats europees amb una xarxa més àmplia d’escoles bressol de titularitat pública.

Els assistents han gaudit d’una xocolatada i de música en directe per celebrar la inauguració de l’Escola Bressol la Morera.