La Fundació Anna Ravell assegura que ja ha posat en coneixement de la fiscalia i els Mossos d’Esquadra tota la informació que tenen. A més, han informat al Departament d’Educació, el Consorci d’Educació de Barcelona i de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. També n’ha informat tota la comunitat educativa del centre, tant a les famílies i professors com al comitè d’empresa.

Fonts d’aquesta fundació han explicat que el cas s’ha posat en mans de la policia autonòmica i de la fiscalia aquesta setmana i que la família de la menor ha presentat una denúncia davant dels Mossos en què al·leguen que hi havia hagut tocaments d’aquest professor a la seva filla.

En un comunicat, la Fundació ha explicat que després d’escoltar la versió del docent denunciat va decidir aparta-lo provisionalment de les seves funcions fins que s’aclareixin els fets. Segons cita EFE, la fundació assegura que el professor no reconeix aquests suposats abusos.

Els últims anys, els col·legis maristes de Catalunya han rebut diverses denúncies d’abusos sexuals comeses suposadament per docents, encara que la majoria d’aquestes es van cometre fa anys. Per això, asseguren que des del 2011 estan desenvolupant un protocol de prevenció i protecció dels infants a totes les escoles.