Feia setmanes que es mobilitzaven i ara el Consorci d’Educació els ha anunciat el trasllat de l’activitat de l’Escola la Mar Bella a un solar ubicat a la cantonada entre els carrers de la Llacuna i de Sancho de Ávila. De fet, és on ara hi ha l’Institut Maria Espinalt, que deixarà lliure l’espai al setembre. L’AMPA de l’escola valora molt positivament l’anunci ja que, assegura, les obres comporten molèsties que dificulten el dia a dia del centre. També adverteix que el trasllat permetrà assegurar que els treballs compleixen els terminis.

Obres i alumnes a l’Escola la Mar Bella

L’AMPA de l’Escola la Mar Bella recorda els retards que acumula l’obra i explica que combinar els treballs amb el dia a dia del centre és complicat a causa de les molèsties i sorolls que ocasionen. Considera, a més, que el trasllat del centre mentre duren els treballs també afavorirà el compliment dels terminis de finalització de l’ampliació i reforma, prevista per a finals d’any. Quedarà per a més endavant la construcció d’un altre edifici però es preveu que afectarà menys l’activitat de l’escola.

El trasllat es farà al setembre

Ara la prioritat dels pares i mares és negociar com es farà el trasllat a la ubicació provisional. Volen que inclogui tots els alumnes i també que s’aprofitin els mòduls que hi ha actualment al pati de l’escola per ampliar l’espai d’un centre que fins ara ha tingut una alta demanda de places. Un cop siguin allà, al setembre, valoraran si és més convenient completar l’any a la ubicació provisional o tornar a mig curs sempre que hagin acabat les obres.