escola Dovella

L’Escola Dovella, al Camp de l’Arpa del Clot, encara no té garantit el tall permanent del carrer de la Muntanya per poder desenvolupar l’activitat presencial de cara al curs 2020-21. Tot i que l’Ajuntament havia ofert aquest carrer, entre Mallorca i Vidiella, com un dels 159 espais exteriors per fer-hi classes, tallers o altres activitats, per ara només garanteix el tall de la via durant les hores d’entrada i sortida dels infants, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

Professionals i pares i mares del centre han denunciat públicament a les xarxes socials que no disposin del tall permanent de Muntanya per poder fer-hi activitats durant la jornada. Acusen l’Ajuntament i el Consorci d’Educació de “fer-se enrere en un dels seus anuncis” i lamenten que no es podran complir les mesures de seguretat “per falta d’espais, ventilació i fileres d’entrades i sortides”.

“Compromís” municipal per ampliar el tall

Tot i això, el Consorci d’Educació de Barcelona ha assegurat a betevé que la direcció del centre està “satisfeta” amb la solució presa. Fonts municipals apunten que hi ha hagut converses aquest dijous a la tarda amb el centre i que “segueixen treballant per ampliar al màxim” l’horari del tall. En aquest sentit, destaquen el “compromís” del consistori per fer-ho possible.

Mentrestant, els talls de trànsit puntuals durant els accessos estaran gestionats per la Guàrdia Urbana.