La xarxa d’escales mecàniques al districte d’Horta-Guinardó sumarà dues noves incorporacions al barri de la Teixonera. L’Ajuntament hi prepara una intervenció que durarà set mesos i mig i que permetrà també renovar les escales existents.

L’actuació més important servirà per connectar el desnivell de gairebé 15 metres entre els carrers de Samaniego i Arenys. Les noves escales facilitaran l’accés als replans que comuniquen les entrades de la parròquia de Sant Cebrià, l’accés inferior al Centre Cívic de la Teixonera i la sortida d’emergència de la pista esportiva de la parròquia. La intervenció servirà també per reordenar les escales actuals, les zones verdes i els espais d’estada. A més, també se soterrarà la línia aèria de Telefónica i es renovaran els serveis de reg, enllumenat i clavegueram.

Una altra de les millores afectarà els carrers de Mare de Déu dels Àngels i Sant Dalmir, on es finalitzaran les obres de construcció de les escales mecàniques iniciades al mes de maig. Totes les intervencions formen part del Pla de barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera. El pressupost de les actuacions és d’un milió i mig d’euros.