La pressumpta autora del crim ha negat tots els fets durant l’interrogatori i ha al·legat que era a Saragossa recollint les cendres de la seva mare. Tot i així, l’hora en què va tornar a Barcelona és compatible amb el moment en què es va produir crim. L’acusada també ha afirmat que gaudia d’un alt nivell econòmic, per descartar així que aquest fos el mòbil de l’assassinat.

En la primera sessió del judici, la dona va renunciar a l’advocat al·legant discrepàncies amb l’estratègia de defensa que ell havia plantejat, de manera que el judici va quedar ajornat. Amb aquest retard l’acusada pretenia aconseguir la llibertat provisional, ja que el jutge li havia dictat presó provisional fins al mes de març. La sorpresa, però, es va produir quan el magistrat va ajornar el judici fins el mes de febrer i, per tant, l’acusada ha seguit a la presó.

María Ángeles Molina, àlies Angie, sempre ha negat les acusacions dels fets. Unes acusacions que li comportarien, segons la demanda de la fiscalia, 24 anys de presó per un delicte d’assassinat, falsedat documental i estafa. Això és el que presumptament va fer Angie: suplantar la identitat de la seva amiga durant dos anys, assassinar-la i cobrar les assegurances de vida que havia contractat. La família de la víctima li reclama la pena màxima, 30 anys de presó.