Agents de la Guàrdia Urbana del districte de Ciutat Vella han enxampat “in fraganti” dos lladres robant a l’interior d’un vehicle la matinada d’aquest diumenge al passeig marítim de la Barceloneta. Segons fonts municipals, els delinqüents estaven forçant el vehicle per la part del darrere per robar qualsevol element o pertinença de valor per als lladres que hi hagués a l’interior.

Era el segon vehicle que forçaven

La policia ha detingut els lladres en el que estava a punt de ser el segon robatori de la nit. La patrulla circulava pel carrer del Doctor Aiguader quan un ciutadà els ha alertat que hi havia dues persones a la zona que acabaven de robar en un vehicle amb força. Després d’aquest avís, els agents han localitzat els delinqüents i els han enxampat “in fraganti” forçant un altre automòbil.

Recomanacions de la policia per evitar robatoris

Per evitar robatoris com aquest en vehicles la policia de Barcelona fa una sèrie de recomanacions com ara evitar deixar objectes a l’interior del vehicle que siguin visibles des de fora, comprovar que el volant està bloquejat i els vidres de les finestres completament tancats en baixar del vehicle i activar els sistemes de robatori que incorpori el vehicle.