Els fets han passat davant de la Boqueria, quan més d’un centenar de persones de grups antifeixistes han rodejat una quarantena de militants de la Falange. Aquests havien convocat una manifestació amb el lema “España cristiana y nunca musulmana”. Des d’Arran Jovent s’havia fet una crida a rebutjar la concentració i amb crits de “no passaran” han intentat evitar que es manifestessin per la Rambla. Finalment, els Mossos hi han intervingut però no han evitat que hi hagués algun enfrontament.

De mica en mica ha anat augmentat les persones que es concentraven en contra els militants de la Falange. Molts veïns que hi havien anat a donar mostres del condol per l’atemptat viscut dijous a la Rambla s’han acabat afegint a la manifestació. I la tensió entre els dos bàndols confrontats ha augmentat.

Finalment els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervertir per separar els dos bàndols, que havien arribat a les mans, amb crits i insults. Un cordó policial s’ha acabat emportant Rambla amunt els manifestants de la Falange, que era el grup minoritari dels concentrats.