Quina era la relació entre l'agressor i la directora de la sucursal bancària és una de les incògnites que estan investigant els Mossos. L'home, de 48 anys i nacionalitat espanyola, li ha clavat diverses ganivetades després d'irrompre a l'oficina cap a dos quarts de 12. No ha atacat cap altre treballador i per la manera d'actuar es descarta també la hipòtesi de l'atracament. Segons els Mossos, l'home ha fugit dels llocs dels fets amb una moto. Pocs minuts després, l'agressor ha arribat fins aquí, aquest pont sobre la ronda del General Mitre, des d'on s'ha llançat al buit just quan passava un autocar. L'home ha quedat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital, on ha mort més tard. També la treballadora de Catalunya Caixa ha mort hores després per la gravetat de les ferides. Abans d'aquests fets, però, el mateix agressor podria haver comès també un altre homicidi en el mateix barri. Ha estat en aquest edifici, a un carrer de l'oficina de Catalunya Caixa. La víctima és un treballador domèstic i el cadàver, amb signes de violència, l'ha trobat el propietari del pis quan hi ha arribat, poc abans de les dues del migdia. Els investigadors han trobat indicis per atribuir els dos crims al mateix agressor. La jutgessa ha decretat de moment el secret d'actuacions.

Segons ha informat la policia, la dona ha patit l’atac pels volts de les 11.30 h mentre treballava dins d’una oficina de CatalunyaCaixa al número 59 del carrer de Ganduxer, al barri de Sant Gervasi – Galvany. Els Mossos d’Esquadra descarten, per ara, que es tracti d’un atracament per la manera com ha actuat l’agressor. La dona, de 42 anys, ha estat atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i, posteriorment, ha estat ingressada en estat crític a l’Hospital Clínic. A primera hora de la tarda ha mort al centre hospitalari.

L’agressor, de 48 anys i veí de Barcelona, ha fugit del lloc dels fets i s’ha tirat per un pont sobre la ronda del Mig, situat entre la via Augusta i la ronda de General Mitre. En caure a la calçada, ha estat atropellat per un autobús que hi circulava. Després de les primeres atencions, l’agressor ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron en estat crític, on ha mort hores després.

Cap a les 14 h, s’ha localitzat un home mort amb signes de violència en un domicili pròxim a l’oficina bancària. Segons els Mossos d’Esquadra, hi ha incidis que apunten que el podria haver comès el mateix home que ha agredit la sotsdirectora de la sucursal bancària.