El proper 25 d’abril serà el final del viatge per als 11 emprenedors i els 50 mentors que es troben al vaixell Unreasonable at Sea. Després de 100 dies en ruta arribaran a la ciutat, on es preveuen diversos esdeveniments que posaran el punt final d’aquesta iniciativa de l’Unreasonable Institute, que va començar el 9 de gener a San Diego. Es tracta d’un programa que pretén impulsar projectes tecnològics molt innovadors i amb un impacte social elevat i que compta amb la col·laboració del BCD (Barcelona Centre de Disseny).

A bord del vaixell hi viatgen mentors de renom com Megan Smith, vicepresidenta de GoogleX o Matt Mullenweg, fundador de WordPress. També hi ha 600 estudiants que tenen l’objectiu de viatjar per tot el món mentre els emprenedors es formen amb mentors i connecten amb possibles socis locals allà on desembarquen.

A banda de fer feina i negocis, un vídeo dels organitzadors també demostra que han tingut temps per a l’esbarjo.

Barcelona és l’única parada a Europa i també serà on es faran, entre els dies 25 i 27 d’abril, diversos esdeveniments per difondre els projectes que s’han treballat durant el viatge. Es preveu que es desenvolupi la connexió amb possibles socis europeus i es celebrarà la conferència An Unreasonable Journey, oberta al públic prèvia inscripció.

També s’ha organtizat un sopar privat, Unreasonable Opportunities, per als emprenedors i possibles socis i inversosrs. Una altra activitat serà l’Entrepreneurship Workship, en què es trobaran els emprenedors i mentors amb emprenedors socials de tot Europa.