Alguns veïns del carrer de Santa Rosalia, 91, que van haver de ser expropiats de les seves cases per problemes estructurals ara fa vuit mesos, encara esperen solucions. Durant les festes de la Teixonera, han conversat amb la regidora del districte, Mercedes Vidal, que ha avançat que un dels principals objectius és reallotjar els veïns que estan vivint en una habitació d’hotel des de l’octubre.

Fins a 13 propietaris encara estan en espera de trobar un habitatge, semblant al que van haver d’abandonar. Els afectats diuen que se’ls fa especialment difícil trobar un habitatge de lloguer o de compra, amb les indemnitzacions que van rebre, i reclamen un preu més just per als seus pisos.

Vuit mesos fora de casa

Ja fa vuit mesos que els veïns del número 91 del carrer de Santa Rosalia, al barri de la Teixonera, van ser desallotjats pel mal estat de l’edifici. De les 31 famílies afectades, 13 encara viuen en un hotel. L’acord entre els inquilins i l’Ajuntament per a la indemnització encara no ha arribat per a tots, ja queels veïns consideraven insuficient la quantitat proposada pel govern municipal anterior. Pel que fa als veïns que estan cercant un pis de lloguer, les opcions són molt poques però sembla que a final de mes alguns podran finalment canviar l’habitació d’hotel per un habitatge.