A tocar de l'estenedor de casa, les obres de l'hotel del Rec Comtal. Aquest paisatge és el que veuen alguns veïns quan surten cada dia al celobert. No és l'única part de les obres que els angoixa. Hi ha habitatges que tot i tenir una terrassa es podrien quedar aviat sense vistes ni llum solar per la instal·lació d'una gran pèrgola. La ubicació d'aquesta barrera entre els pisos i l'hotel ja ha generat algun conflicte entre operaris i veïns que la Guàrdia Urbana ha hagut de mitjançar. Els afectats asseguren que tenien el compromís de la constructora que l'estructura no sobrepassaria el nivell de les terrasses. La nova problemàtica arriba dos dies després de la reunió que van mantenir amb l'Ajuntament perquè aturi les obres mentre la justícia resol les al·legacions que han presentat al projecte. Tot i que els treballs s'han parat durant tres dies, els veïns diuen que les darreres setmanes s'ha accelerat el ritme de construcció i, fins i tot, hi treballen els dissabtes. Malgrat que els veïns estan perdent l'esperança de trobar una solució al conflicte de l'hotel del Rec Comtal, ja ha han anunciat que faran noves mobilitzacions en contra. Us ho ha explicat des del Rec Comtal, Eduard Colldecarrera.

Anxovats i asfixiats. Així qualifiquen la sensació que viuen ara mateix alguns dels veïns que viuen a l’edifici que hi ha just al costat del nou hotel del Rec Comtal. Denuncien els menys de dos metres d’espai que hi ha entre el celobert i l’estructura de l’hotel, i la futura instal·lació d’una pèrgola que podria tapar les vistes i la llum natural de la qual gaudeixen alguns pisos amb terrassa.

La ubicació d’aquesta barrera entre els pisos i l’hotel ja ha generat algun conflicte entre operaris i veïns que la Guàrdia Urbana ha hagut de mitjançar. Els afectats asseguren que tenien el compromís de la constructora que l’estructura no sobrepassaria el nivell de les terrasses. La nova problemàtica arriba dos dies després de la reunió que van mantenir amb l’Ajuntament perquè aturi les obres mentre la justícia resol les al·legacions que han presentat al projecte. La trobada va acabar sense solucions per als afectats que ja han dit que continuaran mobilitzant-se malgrat que estan perdent l’esperança que la justícia o el consistori els ajudi a solucionar el conflicte.