Els veïns del Raval no volen que la mort de l’empresari Juan Andrés Benítez al carrer de l’Aurora, després de ser reduït pels Mossos d’Esquadra, acabi en no-res. Després que centenars de persones es manifestessin pels carrers del barri ara fa uns dies, diumenge, una trentena de veïns s’ha reunit per organitzar noves mobilitzacions.

Per al dia 14 de novembre, quan farà un any de la vaga general en què Ester Quintana va perdre un ull, han organitzat una marxa amb el lema “Prou brutalitat, prou impunitat”, el mateix lema que va encapçalar la manifestació del passat 18 d’octubre. Quintana ha demanat que la gent no oblidi el que va passar i ha reclamat justícia i respostes respecte a l’actuació dels Mossos d’Esquadra durant la vaga general del 14-N.

Per la seva banda, Iñaki García, membre de l’Assemblea de Barri del Raval, considera que la gent ha reaccionat arran de la publicació del vídeo en què es veu l’actuació dels Mossos d’Esquadra. García creu que “les imatges han creat una situació d’alarma al barri”.