Són veïns de Sant Genís fent les obres de millora que reclamen i que asseguren que l'Ajuntament no fa. En aquest cas, arreglen una parada d'autobús on, expliquen, hi ha massa desnivell entre l'asfalt i la vorera. S'han posat a treballar perquè adverteixen que el barri està en un estat de degradació límit. SACRAMENTO BURGOS, AV Sant Genís "Lo lógico sería hacer una inversión integral en todo el barrio. Lo que antes no era prioritaria ahora sí que ya lo es. Porque hay calles que vas andando y te duelen los pies de lo mal que están el asfalto y los bordillos." A les antigues reivindicacions, com el condicionament dels murs dels carrers adjacents a la muntanya, se n'hi uneixen de noves, com la reurbanització de l'avinguda del Jordà, principal eix viari del barri. El districte es compromet a corregir el dèficit d'inversions que assegura que hi ha hagut a Sant Genís en els últims anys. FRANCINA VILA, regidora d'Horta-Guinardó "Som conscients d'aquesta situació, per això en el full de ruta hi ha un conjunt d'inversions previstes per a Sant Genís i també les volem tirar endavant en els propers mesos i dins d'aquest mandat." Per exemple, es milloraran alguns dels interiors d'illa que hi ha al centre del barri i els entorns dels principals equipaments de la zona.

Han decidit actuar per compte propi i posar al dia carrers del barri en mal estat. Els veïns de Sant Genís dels Agudells fa temps que reclamen a l’Ajuntament diverses obres de millora. Un exemple n’és una parada d’autobús on, expliquen, hi ha massa desnivell entre l’asfalt i la vorera. S’han posat a treballar per solucionar el problema ja que, adverteixen, el barri està en un estat de degradació límit. A les antigues reivindicacions, com el condicionament dels murs dels carrers adjacents a la muntanya, se n’hi uneixen de noves, com la reurbanització de l’avinguda del Jordà, principal eix viari del barri.

El districte es compromet a corregir el dèficit d’inversions que assegura que hi ha hagut a Sant Genís en els últims anys. Segons la regidora Francina Vila, “en el full de ruta hi ha un conjunt d’inversions previstes per a Sant Genís que volem tirar endavant en els propers mesos i dins d’aquest mandat”. Es milloraran, entre d’altres, alguns dels interiors d’illa que hi ha al centre del barri i els entorns dels principals equipaments de la zona.