Els representants de les associacions de veïns de la zona de les Glòries s’han mostrat satisfets que l’Ajuntament “els hagi fet cas” i hagi decidit licitar de cop les dues fases del túnel de les Glòries. Consideren que és una decisió “coherent” i “sensata” pel fet, també, que s’hagi decidit dividir l’obra en diversos lots que s’adjudicaran a diversos contractistes. Els veïns, però, asseguren no estar del tot tranquils i avancen que seguiran pressionant perquè es compleixin els terminis.

Els representants dels veïns de la zona de Glòries s’han reunit aquest dimecres amb la tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, que els ha explicat les novetats. A la reunió, els veïns han aprofitat per comunicar-li que pressionaran perquè es compleixin els terminis del túnel i, també, d’altres zones de Glòries, com el planejament de la zona de Castillejos i el de la Farinera, del qual demanen modificacions.

També han recordat a la tinenta d’alcalde que, a parer seu, s’hauria d’aprofitar les obres de Glòries per reduir el trànsit rodat que arriba a les Glòries per la Gran Via. Els veïns consideren que s’hauria de passar de tres carrils a dos. Asseguren que el consistori s’ha compromès a estudiar-ho.