El Tibidabo obre portes aquest dissabte amb dues noves atraccions. D’una banda, els més petits podran provar les sensacions d’una de les estrelles del parc, l’Hurakan, en una versió mini. També podran pujar al tren Txu Txu, que els portarà per un hort gegant. El tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, ha destacat que vol enviar un missatge pedagògic als infants sobre la importància d’una alimentació saludable. De cara als mesos de calor, s’estrenarà un espai amb fonts d’aigua interactives.

Els espectacles avançaran l’horari i començaran a les 11 h. Les quatre mascotes del Tibidabo, que representen animals de Collserola, seran les protagonistes de la cloenda. A més, tal com es va fer la temporada del 2016, el parc obrirà les portes cada dia del mes d’agost. Un fet que apunten com a causa dels bons resultats d’assistència.

L’any passat es va assolir un rècord de visitants, 725.293, amb una mitjana de 4.679 persones diàries. Jaume Collboni ha detallat que el parc va tenir un ingressos de 15,8 milions d’euros.