Els Mossos d’Esquadra han desallotjat sis pisos d’un bloc del carrer Nou de la Rambla on hi havia persones de diverses procedències, la majoria de les quals tenen nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni i la salut pública. Els desallotjats suposadament van utilitzar els pisos per refugiar-se després de cometre activitats delictives o per amagar-hi objectes procedents de robatoris o furts.

La policia havia rebut queixes i denúncies per part dels veïns de la zona, que alertaven de situacions d’inseguretat arran de la presència d’aquestes persones especialitzades que es dedicaven als furts. La propietat de la finca té alguns pisos que estan llogats i d’altres que estan ocupats de forma il·legal per aquestes persones de nacionalitat estrangera, la majoria d’origen magrebí, i amb antecedents per altres delictes. Un dels ocupants, de fet, va cometre el mes d’abril passat un robatori amb violència mitjançant escanyament de la víctima, que el va perseguir fins que l’home es va refugiar al bloc del carrer Nou de la Rambla. Posteriorment l’home va ser reconegut fotogràficament i va se detingut pels Mossos d’Esquadra el dia 20 d’abril.

Aquest dimarts s’ha procedit al desallotjament dels ocupants de l’immoble, on avui hi havia 12 persones. Prèviament la policia havia comunicat als habitants de l’edifici que havien d’abandonar voluntàriament l’espai si no volien que se’ls fes fora. En acabar el desallotjament, els Mossos han lliurat els pisos al propietari.