Efectius dels TEDAX dels Mossos d’Esquadra han desactivat un explosiu que ha arribat a una gestoria del número 28 de la ronda del General Mitre, al barri de les Tres Torres. Els agents especialitzats han confirmat que es tractava d’un paquet explosiu i han ordenat desallotjar l’edifici. La policia investiga la procedència del paquet.

L’explosiu es trobava dins un paquet sospitós que la gestoria ha rebut per correu a les nou del matí d’aquest dijous. En arribar al lloc, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, els Mossos d’Esquadra han establert un perímetre de seguretat i han desallotjat parcialment l’edifici fins que han pogut desactivar l’artefacte.

La policia s’ha endut el paquet explosiu per analitzar-lo i cercar-hi elements que permetin esbrina la procedència de l’artefacte, del qual encara no es coneix cap informació sobre les característiques o la potència. Els Mossos d’Esquadra han anunciat que han obert una investigació per identificar-ne l’autor.

Fins al moment es desconeixen els motius pels quals s’ha enviat l’artefacte explosiu a aquesta empresa de la ronda del General Mitre, especialitzada en la prestació de serveis de gestió i assessorament comptable, laboral i en impostos.