Els Mossos d’Esquadra busquen l’atracador que aquest dijous al matí ha entrat en una oficina de CaixaBank del carrer de Farell, a la cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes, al barri d’Hostafrancs. Algunes fonts apunten que podria haver esgrimit una arma per intimidar els treballadors i que s’ha endut un petit botí.

Els fets han passat a primera hora, poc després de les 8 h, just quan l’oficina ha obert les portes. Un  home amb el cap cobert ha entrat a l’oficina i ha mostrat una pistola, tot i que no se sap si era real o simulada. Ha amenaçat un treballador perquè li donés els diners en metàl·lic de la caixa i ha aconseguit un botí de 1.200 euros.

Per assegurar-se poder fugir, ha deixat una carmanyola, assegurant que es tractava d’una bomba. Això ha obligat els artificiers dels Mossos a comprovar que no contingués explosius. Finalment hi han trobat un rellotge. El lladre ha marxat a peu i els establiments més propers a l’oficina no han detectat res estrany fins que no han sentit arribar la policia.