‘La Razón’ i ‘El Mundo’ posen el punt de mira en els Mossos d’Esquadra, igual com l”ABC’. ‘El Mundo’, malgrat que titula que Puigdemont proclamarà la independència en qüestió de dies, dedica un part important de la portada als Mossos i assegura “Los Mossos traicionan al Estado”. Qui també parla de traïció per part dels Mossos és ‘La Razón’ amb una imatge d’uns agents de la Policia Nacional i els Mossos discutint. El diari, però, titula: “Firmeza frente el golpe”.

L”ABC‘ també publica una foto en què es veu un agent dels Mossos discutint amb la Policia Nacional. Parla de traïció per part del Mossos. La portada porta el titular: “Un referéndum fracasado que deja España dañada”. ‘El País’ també dedica la portada a l’1-O.  Ha titulat: “El Gobierno impide por la fuerza el referéndum ilegal” i parla que Puigdemont dona per guanyada la consulta i parla de la declaració unilateral.

En canvi, els diaris catalans posen el punt de mira en les càrregues policials. A més tots, destaquen la compareixença de Puigdemont i la possible DUI que podia proclamar aquesta setmana el Parlament de Catalunya. ‘La Vanguardia’ titula: “El govern central reprimeix l’1-O” amb un foto on es pot veure una de les càrregues viscudes durant la jornada electoral. A la vegada, assegura que Puigdemont plantejarà la DUI al Parlament d’aquí a uns dies. Per la seva banda, ‘El Periódico’ titula  “Insurrección” en referència a la possible DUI. Però la foto la dedica a les actuacions policials i assegura que es tracta d’una repressió intolerable.

‘El Punt Avui’, per la seva banda, ha fet una portada a doble pàgina en què denuncia les càrregues policials que es van viure al llarg del dia i compara les fotos d’aquest diumenge amb d’altres viscudes el 1976. A més, ha posat en una posició destacada l’editorial, que porta per títol: “Un pas de gegant”.

L’‘ARA’ ha dividit la portada en dos. Per una banda, ha posat la imatge de les càrregues policials amb la frase “vergonya”, i per l’altra, una foto amb una dona gran després de votar felicitada pels veïns acompanyada per un “dignitat”.