MANUEL TRIVIÑO "La previsió és passar pràcticament tot el que queda de mes aquí. Amb el que queda de mes procuraran que estigui tot enllestit però ells mateixos tampoc no hi confien gaire."

Els residents s’han reunit aquest dilluns amb representants de l’Ajuntament, que els han explicat que durant aquesta setmana l’equip tècnic seguirà revisant les instal·lacions. Les conclusions, esperen tenir-les dilluns que ve. Serà llavors quan es decidirà quan podran tornar, si ho faran tots a la vegada o si, segons l’estat de cada planta, hauran de fer-ho progressivament. Com a mínim, doncs, els avis que vivien en els pisos tutelats hauran de passar una setmana més fora de casa.

Tècnics de l’àrea de Qualitat de Vida s’han reunit aquest dilluns amb els 62  veïns afectats per explicar-los la situació. La trobada, a la qual ha assistit la quarta tinenta d’alcalde i responsable de Qualitat de Vida, Maite Fandos, ha servit també per solucionar els inconvenients de convivència que han patit els reallotjats en hotels.