En aquesta clínica dental poca cosa podran recuperar. Ara els pèrits n'avaluen els danys. L'aigua va arribar fins al sostre i va provocar destrosses a tots els nivells. Des d'aquest escàner de més de 80.000 euros fins al microscopi, la màquina de rajos X i tot l'instrumental mèdic. L'estructura del local també n'ha quedat afectada. Una part de la paret que toca amb la consulta de ginecologia que hi ha al costat s'ha desprès. LUIS RESTREPO, Clínica Dental Prinon "Esto es lo que hemos perdido. En estos moments estamos haciendo un resumen de todo lo invertido y todo lo perdido porque de la clínica rescatable no ha quedado absolutamente nada. Esto nos ha supuesto anular el mes de julio, un mes de trabajo. Esperamos reanudar la actividad en septiembre." Un nou vídeo dels veïns mostra com l'aigua de la fuita va impactar amb força a l'edifici del número 51 del carrer de Ganduxer i va arribar fins al tercer pis. Segons els bombers, no hi ha danys estructurals a l'immoble però, segons els comerciants, els veïns del primer han hagut de marxar perquè l'habitatge n'ha quedat molt malmès. A l'interior de la finca encara hi ha el precinte de la Guàrdia Urbana. Aquesta setmana els tècnics estan avaluant els desperfectes de l'escala, que calculen reparar en tres mesos.

Després de la fuita d’aigua i l’esvoranc que va causar la incidència, el carrer de Ganduxer ha recuperat una normalitat relativa. Les obres hi romanen perquè aquesta setmana Aigües de Barcelona ha començat a treballar per reforçar la canonada i evitar més incidents similars. Però els que en pateixen les conseqüències més greus són els comerciants i els veïns.

Un exemple n’és la Clínica Dental Prinon. L’aigua va arribar fins al sostre del local i va provocar destrosses a tots els nivells, des del material mèdic fins a les parets. L’establiment està situat al número 51 del carrer de Ganduxer, als baixos de l’edifici on la força de l’aigua va impactar fins al tercer pis. Segons els bombers, no hi ha danys estructurals a l’immoble però, segons els comerciants, els veïns del primer han hagut de marxar perquè l’habitatge n’ha quedat molt malmès. A l’interior de la finca encara hi ha el precinte de la Guàrdia Urbana. Aquesta setmana els tècnics estan avaluant els desperfectes de l’escala, que calculen reparar en tres mesos.