Aquest cap de setmana, el proper i l’1 de novembre, tots els cementiris de Barcelona estaran oberts de 8 a 18 hores. També es reforçarà el transport públic per accedir a aquests recintes i s’habilitarà un servei de transport gratuït per a persones amb mobilitat reduïda als cementiris de les Corts i Sant Andreu. A més, l’Ajuntament ha organitzat activitats com concerts o tallers infantils el dia de Tots Sants.

S’acosta la festivitat de Tots Sants i alguns barcelonins ja han visitat, aquest dissabte, els cementiris de la ciutat per evitar la massificació del dia 1 de novembre. En previsió de l’augment de visites, Cementiris de Barcelona ha ampliat l’horari d’obertura. En concret, els dies 28 i 29 d’octubre i 1, 4 i 5 de novembre, els recintes obriran de 8 a 18 hores. També les administracions dels cementiris estaran obertes. Aquest dissabte i  demà diumenge es podrà fer qualsevol tipus de consulta o tràmit als cementiris de la ciutat de 8 a 15 hores. El dia 1 de novembre, les oficines estaran obertes de 8 a 18 hores.

Reforç del transport públic i activitats

També s’han reforçat algunes línies d’autobús. I l’1 de novembre es posarà una llançadora especial des de la plaça d’Espanya fins a la Porta Sant Lluís, al cementiri de Montjuïc. Les persones amb mobilitat reduïda disposaran d’un servei de transport gratuït amb vehicles elèctrics als cementiris de les Corts i Sant Andreu.

El dia 1 de novembre, l’Ajuntament ha organitzat algunes activitats com concerts i tallers infantils. També una missa en record dels difunts als cementiris de Sants, Sarrià i les Corts (a les 11 h) i a als de Sant Andreu i el Poblenou (a les 12.30 h).