Quilos i més quilos de menjar directe a les escombraries. És part del gènere que hi ha exposat a les vitrines del mercat. Des de primera hora del matí, tècnics de l'Agència de Salut Pública han estat revisant els productes i en la majoria de casos, n'han ordenat la destrucció per motius de seguretat. El fum va contaminar bona part dels aliments. Tomàs Barbero, propietari de la xarcuteria Tomàs "Hemos tenido que tirarlo todo. La vitrina de la nevera està fatal..." L'únic que s'ha salvat és el peix, perquè a l'hora de l'incendi estava guardat dins de les cambres frigorífiques. Un a un, els botiguers han anat traient el gènere que s'ha de llençat. Abans, han hagut d'omplir una fitxa amb tot el que tenien perquè els ho cobreixi l'assegurança (RESPIRA) Encara no han fet números però calculen milers d'euros en pèrdues. Eduard Escofet, director del Mercat del Ninot "Teniem molt producte..." Les botigues de roba que hi ha fora també s'han ressentit de l'incendi. Aquest matí els operaris treballaven a corre-cuita perquè dimecres el Ninot pugui obrir amb normatlitat. Pablo Ruiz "El fum va afectar el sistema de ventilació. En els propers dies s'han de canviar les conduccions. I no només això. També s'ha de canviar el sostre de la carpa que ha quedat completament ennegrit" Segons els bombers, la causa de l'incendi va ser un curtcircuit. Les flames van calcinar quatre parades.

Des de primera hora del matí, els operaris estan treballant perquè el mercat pugui reobrir dimecres. Més enllà de les quatre parades calcinades, les flames han afectat el sistema de ventilació del Ninot, que s’haurà de canviar. També el sostre de la carpa, que ha quedat completament ennegrit.

La causa de l’incendi va ser, segons els bombers, un curtcircuit en les vitrines frigorífiques d’una parada de fruita i verdures. Les flames van calcinar tres parades més que hi havia al costat.