Recuperar la normalitat amb un clàssic ha estat com un regal per als aficionats, però també pels bars i restaurants de l’entorn de l’estadi. L’hora del partit ha afavorit que molts seguidors hagin aprofitat per fer un mos o un beure, als locals que hi ha al Camp Nou.

Els propietaris d’alguns comerços asseguren que aquest migdia han buidat neveres. “Han demanat tants ‘hot dogs’ i tantes hamburgueses, que se’ns han acabat i hem hagut de recarregar”, ha explicat a betevé en Joan, de la xurreria La Xurra. “S’ha acabat tot, tenim frankfurts, hamburgueses… el que generalment venem, però avui ha estat com una allau de gent”, ha explicat en Fabio Coronado, del Frankfurt Munich. Diuen que l’augment de l’aforament del Camp Nou els està ajudant a recuperar ingressos.

Bars Camp Nou plens

Els bars i restaurants estaven plens a vessar, tant que trobar un lloc per asseure’s ha estat per alguns missió impossible. “El bar està pleníssim, ens hem hagut de posar en una taula a fora i mirar el partit al mòbil”, ha comentat una aficionada.