ESTER QUINTANA "A mi m'han ferit, que he perdut un ull, però la persona que ho ha fet no ho està dient. Si en aquest moment han declarat ja tots els agents, està clar que algú està dient mentides. Si us plau, que no ho faci."

Tal com ho han fet els companys durant els darrers dies, el cap i l’escopeter de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra que anaven en la furgoneta Drago 414 el dia de la vaga general han declarat davant del jutge que no van disparar cap salva a l’hora que Ester Quintana va ser ferida. D’aquesta manera, desmenteixen l’últim informe presentat per Interior en què es recollia que “el cap creu recordar que l’escopeter del seu equip va efectuar una salva”. El cap i l’escopeter sostenen que la seva unitat només va disparar a l’aire al principi del dispositiu i que, a la zona on era Ester Quintana, ni tan sols van baixar l’escopeta del vehicle.

Després d’escoltar les declaracions de tots els agents dels tres furgons que van actuar a la zona, l’advocada de Quintana, Laia Serra, ha assegurat que “s’està mentint i encobrint l’autor del tret d’Ester Quintana”. Serra ha dit avui que té un nou vídeo que ajudarà a esclarir què va passar realment. El presentaran al jutjat al setembre i asseguren que servirà per demostrar que tot va ser culpa d’una pilota de goma.